O nama

Duže od šest godina radimo u okviru produkcije BAP VESTI i posedujemo dugogodišnje iskustvo i dobre rezulatate. Stvorili smo jedan od najčitanijih i najposećenijih lokalnih medija u  Srbiji. 

Pomažemo vašem poslovanju

Bilo koju delatnost da imate na teritoriji Srbije, mi možemo da vam pomognemo da svoje poslovanje podignete na viši nivo. Naš tim je sačinjen od ekonomista, marketing stručnjaka, IT stručnjaka, novinara i profesionalnog tima koji radi na video produkciji. Posedujemo studio u kome pravimo nezamislivo dobre fotke i promo videa. Možemo reći da smo uigrani tim  i da smo organizovani dugi niz godina. 

Kontaktiraj nas

50

Uspešnih projekata

20

Članova tima

6

Godina postojanja

Šta možemo da učinimo za vas

Možemo da vam kreiramo marketing strategiju nastupa na tržištu, a poseban fokus bi stavili na tržište interneta koje je danas broj jedan za večinu kupaca i prodavaca. 

Zato za vas predlažemo da se odlučite za neke od naših usluga i to: 

Upoznajte naš tim

Puni smo znanja, ideja, a posebno nam je izazovno da se nosimo sa velikim ciljevima i kompleksnim zadacima. Probajte da nas zaposlite nekim vašim problemom, zato što nešto takvo jedva čekamo. 

Jovana Danilov

Marko Jović

Dragan Jović

Tara Pogančev

Dragana Jovanov

Zakažite besplatnu konsultaciju

Ukoliko niste sigurni koji marketing alati bi vam doneli rezultat, biće nam zadovoljstvo da vam damo savet kako da uspešno donesete odluke.

Idite na kontakt