vrhunski

Grafički dizajn

saznaj više

najbolje

Usluge dizajna

Pročitajte više ili nas kontaktirajte o svemu što vas zanima!

Kontakt

kako mi radimo

Naš proces je jednostavan!

1

Vaša potreba

Ukoliko imate potrebu za izradom panoa, reklamnih bilobrda, cenovnika, flajera i ostalog materija, potrebno je samo da osmislite šta je to što želite da bude istaknuto.

2

Mi osmišljamo kako

 Za vas ćemo, u skladu sa vašim vizuelnim identitetom osmisliti dizajn i izgled promo materijala koji vam je potreban. Uklađujemo znanja i pravimo kvalitetan, vizuelno lep proizvod. 

3

Dajemo vam ideju kako da implementirate

Ukoliko želite da vašoj ciljnoj grupi prikažete na najbolji način vaše usluge ili proizvod, mi ćemo vam dati savete kako da na najbolji način to uradite. Nudimo usluge štampe, kao i usluge reklamiranja na bilbordima. 

Portfolio

Dizajn Logoa

Detaljan opis vaših usluga je važan, ali prvo što potencijalni kupci primete je vaš logo. On grabi pažnju, na osnovu njega se formira prvi utisak i predstavlja temelj vašeg identiteta brenda. Ukoliko poželite lako pamtljiv logo koji će vas izdvojiti od konkurencije i privući lojalne mušterije, kontaktirajte nas već danas!

Ispričajte vašu priču

Ne dopustite da drugi uživaju u plodovima digitalnog marketinga dok se vi oslanjate samo na tradicionalno reklamiranje. Put koji kupac mora da pređe da bi došao do poslodavca mora biti kratak i jasan, stoga, potrudite se da im sve potrebne informacije budu dostupne online.

Kontaktirajte nas danas

Otkrijte svoj vizualni identitet

Kontakt